Rólam

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázsnak hívnak. Már gyerekkoromban ellenállhatatlan vonzalmat éreztem az iránt, hogy írjak, de az iskolás évekkel valahogy ez szépen lassan elmúlt. Vagy legalábbis azt gondoltam. Talán az élet kihívásai, az egyéb hobbik vagy a pénzkeresés taposómalma elfelejtette velem, hogy milyen szívesen is öntöttem papírra vetett betűk formájába a gondolataimat.

Aztán kitaláltam, hogy mégis írni szeretnék. Csak úgy, hobbiból. Először csak egészen magamban, afféle fióknak szánt formában kezdtem el egy regényt írni. Nem sok időt és energiát fektettem bele, ezért még a fiókig sem jutott el. Megmaradt bájtok formájában a számítógép winchesterén.

Nem sokkal később másfél évre kiköltöztem Amerikába, és a kinti tapasztalataimat rövid, érdekes történetek formájában írtam meg a barátaimnak. Amikor hazajöttem, ezek a történetek meglepő pozitív fogadtatásra leltek a barátaim és családom körében. Többen megkérdezték, miért nem adom ki őket könyvben. Ezt nem könyvnek szántam, és soha nem is fogom ilyen formában kiadni, de ha szórakoztató történeteknek sikerültek, annak nagyon örültem. Ezért a nyilvánosság elé tártam őket, a mai napig is olvashatók itt. És a sok pozitív visszajelzéstől kedvet kaptam ahhoz, hogy kicsit komolyabban, bár még mindig csak hobbi szinten írjak.

Azokat az írásaimat publikálom ezen a weboldalon, amiket kedvtelésből, a közönség szórakoztatására írok. Ezeket nem akarom kiadni könyv vagy másmilyen formában, sosem akarok pénzt kérni azért, hogy valaki elolvashassa őket. Egyszerűen szórakoztat, hogy megírhatom őket, és örülök, ha az olvasót, azaz téged is szórakoztat.

Fogadd hát tőlem ezeket szeretettel, és térj vissza az oldalamra rendszeresen!

Kapcsolat

Email: Szilágyi Balázs