Online novellák

Itt találhatod az ingyenesen olvasható online novellák gyűjteményét Szilágyi Balázs írásaiból. Válaszd ki, amelyik legjobban tetszik, kattints rá, és olvasd örömmel!

Ha tetszik, nyugodtan küldd tovább, oszd meg másokkal! Írd meg a véleményedet emailben vagy az oldalak alján, kíváncsi vagyok rá. Iratkozz fel a hírlevelemre, és én megjelenés után azonnal elküldöm neked a legújabb online novellámat!

A Síp – folytatásos online novella az újrakezdésről

A Síp - folytatásos online novella

Gondoltál már arra, mihez kezdenél, ha újraélhetnéd az életed? Ha jönne egy jó tündér, és a kezedbe nyomna egy sípot, amit ha a legnehezebb helyzetben megfújsz, a múltban találod magad? A saját múltadban, és csak rajtad múlik, hogy másodszor jobban sikerüljön? Mit tennél akkor? Mit csinálnál másképp? Megfújnád egyáltalán azt a sípot?

Krisztiánnal szembejött az utcán egy tündér, és a kezébe nyomott egy ilyen sípot. Amik ezután történtek vele, azt megírta ebben a blogjában. Olvasd rendszeresen, és döntsd el, szerencséje volt vagy sem, amikor a tündérrel találkozott!

Tovább a „Síp” folytatásos online novellához »

További, egy részes online novellák

Gyors olvasnivaló: egyperces online novellák az írásaim közül. Válaszd ki, amelyik a legjobban tetszik!

Nyúl és répa

Olcsó hús

Amikor eljött a tavasz, a nyúl elhatározta, hogy gyönyörű, élénk barnára festeti télen igencsak megkopott, szürkés bundáját. Meghirdette hát az erdőben, hogy bundafestőt keres. Jött is a fecske és a béka, és kínálkoztak a nyúlnak mindketten, hogy bízza csak rájuk…

fireworks

Mindig szerette a tűzijátékot

Mindig szerette a tűzijátékot. Sohasem értette, hogy mi nyűgözi le ennyire ezekben a felvillanó, majd kihunyva aláhulló fényjátékokban. Az apró csillagok hosszú utazás után újra és újra felragyogtak az égbolton, hogy a szivárvány összes színében pompázva bevilágítsák az éjszakát, majd…

Égő pénz

Gazdagok Amerikája

Már majdnem mindenki ott volt a terasz gyönyörűen zöldellő, frissen nyírt pázsitján. A későn érkezők is megjöttek lassan, hogy hamar elvegyüljenek az ismerős társaságban. Izzott a levegő a vendégek között, ahogy társalgásba fojtott izgalommal várták az este csúcspontját…

Tovább az online történetekhez»

További érdekes írások

Nem feltétlenül az online novella kategóriába tartoznak ezek az írások, de érdekes, különböző témákról írt gondolataimat találod ide kattintva.

Az online novella olvasáshoz jó szórakozást kívánok neked!

Legyél te is online novelláim rendszeres olvasója!

Ne maradj le a folytatásról!

Add meg az e-mail címed, és megjelenés után azonnal elküldöm neked legújabb online novelláimat!

Keresztnév:

Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom.

Nyíl: Yusuke Kamiyamane